У вересні цього року Маріуполь прийме всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики "Червона рута".

Про це повідомив виконавчий директор фестивалю Мирослав Мельник, передає "Громадське радіо".

За словами організаторів, метою проведення фестивалю у Маріуполі є "підтримка місцевого населення, утвердження українського духу в місті, залучення місцевої творчої молоді до роботи в українському шоу-бізнесі".

Всі конкурсанти, за словами Мельника, готові до цього. У фестивалі братимуть участь 25 учасників. Серед них є представники Донецької, Луганської областей, а також Криму.

"У фіналі зберуться всі переможці з усіх обласних центрів. Їх буде 350 в різних жанрах", - наголосив Мельник.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Він також додав, що "є підтримка Міністерства культури, але тільки у вигляді методичної допомоги".

Читайте також: "Крим Фест" не може відкритися другий день

"Ми шукаємо можливості, що нам допоможуть, і думаємо, що інфраструктура міста піде на те, щоб теж допомогти", - директор фестивалю.

Нагадаємо, "Червона рута" це український музичний фестиваль. Вперше він відбувся у 1989 році у місті Чернівці. Фестиваль проводили кожні два роки. Нинішній буде вже 14 за рахунком.