Учасницю російського конкурсу "Міс Прем'єр-Ліга 2015" викрили в нацизмі.

Конкурс відбувався 17-19 липня в Санкт-Петербурзі. На ньому 21-річну фанатку московського ЦСКА Ольгу Кузькову відзначили титулом "Міс Чарівність", передає ресурс Медуза.

Проте трохи пізніше в мережі розгорівся скандал, оскільки з'ясувалося, що конкурсантка не приховує своєї прихильності нацистському руху.

Зокрема, на сторінці дівчини в соцмережі розміщені фотографії, на яких вона підкидає руку в нацистському вітанні, а також носить одяг з фашистською символікою.

"Міс Чарівність" прокоментувала одну з таких фотографій, написавши "Всім зігулі від кісулі".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім цього, Кузькова сфотографувалася "зігуючою" поруч з написом "14/88" на стіні. Ці ж цифри витатуювані на ногах друга дівчини, з яким вона обнімається на одному з фото. Кузькова підписала знімок: "Біла любов".

При цьому зазначені цифри "14/88" є популярним серед неонацистів гаслом, що базується на вітанні прихильників теорії про домінування білої раси "Хайль Гітлер!".

Читайте також:За порівняння комуністів з нацистами у Росії пропонують карати

Також дівчина нерідко викладає в мережу провокаційні зображення з фашистськими висловлюваннями на адресу євреїв, кавказців і афроамериканців.

Дізнавшись про радикальні погляди Кузькової, фанати ЦСКА різко висловилися на адресу "Міс Чарівності" і назвали дівчину "ганьбою клубу". Вони наполягають на позбавленні її титулу, отриманого на "Міс Прем'єр-лізі". Замість цього користувачі соцмереж запропонували преміювати її в номінації "Міс зігулька 2015".

"Треба було від істинно арійського клубу брати участь, де немає "хачів", "жидів" і чорних "мавп". Ольга, ти не міс, а ганьба ЦСКА, оскільки ми ніколи не забудемо подвиг наших ветеранів і мільйони наших жертв ", - написали вболівальники в групі CSKAFansAgainstRacism на Facebook.