В аеропорту "Київ", що в Жулянах, 30 травня вимушено приземлився літак. Рейс Київ-Анталья повернувся назад незабаром після вильоту через серйозну несправнічть.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на інформацію пасажирів борту. Причиною аварійно посадки стала розгерметизація літака. Через це пасажирам стало погано і вони відчували брак повітря.

"В аеропорту" Київ "пасажирів рейсу Київ-Анталія авіакомпанії" Anda Air "намагаються посадити і відправити в політ на несправному літаку, причому літак, піднявшись в повітря через 20 хвилин польоту повернувся в аеропорт, через розгерметизацію салону. На борту під час зльоту і посадки літака пасажирам (дорослим і дітям) стало погано, не вистачало повітря ", - розповіла пасажирка літака Аліна Ільницька.

Представник авіаперевізника Сергій Фоменко пояснив, що це була звичайна ситуація. Після приземлення на борту замінили несправні деталі і через годину борт був готовий продовжувати політ. Але літак в результаті затримався на кілька годин, оскільки довелося писати різні документи в зв'язку з інцидентів. В результаті пасажири змогли вилетіти через п'ять годин.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, смертельні розваги закінчилися трагічно для любителя екстремальних розваг в метро. Хлопець впав під поїзд.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще