Сьогодні політична партія "Правий сектор" провела в Києві свій з'їзд. На цьому заході партія висунула ряд вимог. Зокрема, ПС хоче референдум про недовіру парламенту, уряду і президенту.

Також вони вимагають скасувати Мінські домовленості і легалізувати добровольчі батальйони. Крім того, з'їзд ухвалив, що ПС не братиме участі у місцевих виборах восени.

Про це повідомили на сторінці партії в Facebook.

Наразі на Майдані Незалежності відбувається мітинг "Правого сектора". На нього зібрались кількадесят тисяч членів організації та їхніх прихильників.

Бійці добровольчих батальйонів спустились на Майдан по вулиці Інститутській організовано, по підрозділах.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Ярош просить МВС і СБУ перевірити Мустафу Найєма

На Майдані їх зустріли оплесками та криками "Слава!". В свою чергу колони скандують: "Слава Україні! Героям слава!"

Бйці розтяглись від початку Інститутської аж до верхнього виходу метро Хрещатик.

"Ми зібрались тут, щоб показати, що добровольці є патріотами України. І попри всі заяви теперішньої влади, ми не підемо проти народу України. Ми ініціюватимемо референдум, у якому винесемо питання про імпічмент президенту і розпуск Верховної Ради", - сказав провідник руху Дмитро Ярош.