З'їзд "Правого сектору" вирішив перейменувати військово-політичний рух "Правий сектор" на національно-визвольний рух ПС.

Про це заявив лідер руху Дмитро Ярош під час віча у Києві на Майдані Незалежності, передає Еспресо.TV.

"Було прийнято рішення у зв'язку з тим, що ми починаємо новий етап революційної боротьби, перейменувати "Військово-політичний рух "Правий сектор" на "Національно-визвольний рух "Правий сектор", - наголосив Ярош.

Також, за його словами, завтра в кожному районі по всіх областях створять оперативні штаби, які готуватимуть референдум.

"Роботи буде багато, ми активізуємо діяльність в усіх регіонах, і без вашої допомоги нам не обійтися", - зазначив лідер руху.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: "Правий сектор" на Майдані пообіцяв імпічмент президенту (фото, відео)

Нагадаємо, сьогодні у Києві пройшов закритий з'їзд партії "Правий сектор". На ньому вирішили, що політсила не братиме участі у виборах до місцевих рад. Також партія вирішила, що ініціює проведення референдуму про недовіру парламенту, Кабміну та президенту.

Громадянам, за словами Яроша, запропонують висловитися щодо недовіри "усім гілкам влади, "практичного переведення АТО у війну", повної блокади "окупованих територій", а також легалізації добровольчого руху на законодавчому рівні.