Клавішник Андрій Благун вирішив піти з гурту "Тартак". Про це музикант розповів у відеозверненні до своїх шанувальників.

"За сімейними обставинами я прийняв рішення залишити гурт. Але "Тартак" завжди в моєму серці. Сподіваюся, що колись ми, можливо, ще будемо співпрацювати разом", - розповів музикант.

За словами Андрія Благуна, до кінця серпня він ще відіграє концерти разом з "Тартаком". Найближчі виступи анонсовані на 24 липня— фестиваль Music Bike Ukraine в Ужгороді, а 26 липня гурт буде на фестивалі "Південь" в Одеса. Найочікуваніший виступ гурту 1 серпня на фестивалі "Бандерштат" у Луцьку.

"Я хотів би всім подякувати, це для мене був великий досвід. Я буду сумувати, але життя продовжується", - додав Благун.

Читайте також: Клавішник "Океану Ельзи" вперше показав сина

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На офіційному сайті гурту сказано, що з лідером гурту Сашком Положинським Благун познайомився завдяки КВН.

"Вони разом грали у збірній Луцька. Коли Сашко організував гурт, то запросив Андрія клавішником, після чого хлопці одразу розпочали свою концертну діяльність. Завдяки цьому Андрій відчув себе у тому ж руслі, в якому були його батьки-музиканти і в якому він хотів би бути усе життя", - йдеться у повідомленні.

Клавішник долучився до гурту наприкінці 1997 року.