Днями в Києві вже пройшов 12-й фестиваль вуличної їжі.

На ньому зібралися всі гурмани Києва. 88 учасників заманювали киян та гостей столиці конкурсами і безкоштовними частуваннями.

При цьому найбільшою популярністю у їдців користувалися устриці, тайська локшина, жаб'ячі лапки і біляші.

Читайте також: "Червона рута 2015" пройде у прифронтовому Маріуполі

Кожному киянину на фестивалі знайшлася розвага до душі. Хтось дивився фільми в кінозалі, хтось грав в bubble football, а хтось поєднав розпивання пінного пива і заняття спортом в змаганні з бір-понгу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також тут можна було пограти в класичні настільні ігри - Jenga або Alias, повеселитися з аніматорами та послухати "молоду" українську музику - весь вечір гостей на фесті розважали групи "NAJIVO" і "We Go".

При цьому фестиваль виявився таким успішним, що в майбутньому організатори збираються розширити територію заходу, створити нові зони відпочинку і приготувати ще більше смачної вуличної їжі.