Мешканцю Сінгапура завдяки щасливій або не дуже випадковості вдалося зафільмувати сутичку величезного сітчастого пітона і не менш страшної королівської кобри.

Незважаючи на те, що кобра запросто могла вбити пітона завдяки отруйному укусу, під час сутички жодна змія не постраждала: і пітон, і кобра розповзлися по справах дуже задоволені собою. Ролик режисер-аматор виклав на YouTube.

На відео можемо споглядати, як на стежці, неподалік від сінгапурського водосховища Мак-Рітчі, королівська змія "підкрадається" до нічого не підозрюючого пітона і збирається вкусити його. Але тут суперник раптово смикається в сторону кобри, після чого ображена мадам гордо віддаляється геть.

Треба сказати, що автор відео досить сміливий чоловік: зйомка велася всього в декількох метрах від епіцентру подій. Кожна із змій не менша двох метрів в довжину: при бажанні, пітон міг зробити всього пару рухів, і чоловік перетворився б на його обід.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як алігатори зжерли священика на очах у його учнів: чоловік хотів показати "чудо Господнє", але щось пішло не так.