Розробники з австралійського підрозділу творців бренду Lexus представили нову модифікацію спорткара RC F. Модель синхронізують з серцем водія.

Про це повідомляє Mashable.

Спорткар обладнають світлодіодними панелями. Звичайний монітор людського серцебиття, прикріплений до водія, відправляє бездротові дані на спеціальну плату управління в автомобілі Arduino control board. Плата трансформує серцеві ритми в спеціальні сигнали, що керують автомобільними панелями.

Тож машина світиться в ритмі серцебиття свого господаря.

Читайте також: Новий Suzuki Vitara: і для бездоріжжя, і в мегаполісі (фото)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Поки автомобіль не заведений, він стандартного однотонного кольору. А в русі спорткар пульсує вогнями в ритмі серця завдяки розробці американської компанії Lumilor. Він включає LED і фосфоресціюючі речовини на його кузові. Вся систему буде живити окремий акумулятора.

Нагадаємо, потужність нової моделі Lexus становить 477 л. с. Автомобіль зможе розвивати максимальну швидкість до 270 км/год.

Також ми писали, що спортивна вихлопна система і заміна глушника - дуже важливі.