В Австралії у місті Баларат 32-річна вчителька Брі Дредж стала переможницею австралійської версії телегри "Хто хоче стати мільйонером" .

Брі Дредж отримала приз 20 тисяч доларів. Вчителька вирішила замовити кожному з учнів своєї школи нове шкіряне взуття. Це 200 пар якісних туфель.

"Коли я прийшла до школи, кожен учень підійшов до мене, обійняв і сказав "спасибі". Їхня подяка для мене дорожча за всі гроші, що я виграла", - пояснює своє рішення Брі.

Тож тепер учні міс Дредж найближчої зими отримають зручне та тепле взуття. Тим більше, що зима у Балараті холодна і триває досить довго.

Читайте також: Ще одну американську вчительку посадили за інтим з учнями

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що угорський безпритульний Ласло Андрашек витратив свій виграш у лотерею - майже три мільйони доларів - на допомогу наркозалежним та безпритульним. Частину грошей він пожертвував хостелу, а також планує відкрити фонд допомоги жертвам насильства.