На Хмельниччині у 17-річної дівчини вагітна шахрайка виманила 12 тисяч гривень за зняття прокляття. До цієї суми ввійшли півтори тисячі гривень, ювелірні вироби та мобільний.

Про це на сторінці у Facebook повідомив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Управління Міністерства Внутрішніх справ в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк.

До дівчини на вулиці підійшла незнайома вагітна жінка і авторитетно заявила про наявність порчі у її сім'ї. Незнайомка розпитала дівчину, чи віруюча вона, а далі заморочила голову розповідями про екстрасенсів та погану енергетику. Потім до них приєдналася начебто постійна клієнтка "ворожки", яка підтвердила її "професійні здібності".

Читайте також: Київську пенсіонерку "зцілили" по телефону за 50 тисяч гривень

"Прогулюючись провулками, шахрайки детально розповіли довірливій дитині, що треба зробити, аби очистити її ауру", - каже Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Дівчина, перебуваючи під впливом шокуючої інформації про її родину, винесла з дому гроші та цінні речі. Після цього жінки порадили їй почекати на лавці, поки вони проводитимуть "процес очищення" речей. Більше вони не повернулися.