Окрім Януковича, у справі про незаконну приватизацію "Укртелекому" фігурують Дмитро Фірташ, Сергій Льовочкін та Рінат Ахметов.

Про це у своєму блозі на "Українській правді" написав нардеп від "Блоку Порошенко" Сергій Лещенко.

Зокрема, він стверджує, що реальними власниками австрійської компанії "Епік", яка купила "Укртелеком" в 2011 році, є Віктор Янукович, Дмитро Фірташ, Сергій Льовочкін та Рінат Ахметов.

Читайте також: Інтерпол прибрав Януковича з переліку розшукуваних осіб

"Щонайменше, ці прізвища фігурують у запиті України до деяких європейським державам про надання правової допомоги щодо виявлення кінцевих бенефіціарів фірми "Епік", - написав Лещенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому нардеп додав, що замість проведення конкурсу на фінансування створення мережі спецзв'язку компанією "Укртелеком", Янукович доручив використовувати кошти на це з державного бюджету замість того, щоб залучити інвестиції нового власника.

При цьому Лещено зазначив, що Україна подала в Інтерпол заяву на розшук Януковича саме через цю справу.