Сьогодні в Запорізькій області школярі Бердянська в камуфляжній формі за допомогою іграшкових автоматів намагалися захопити місцеву школу.

Про це повідомила прес-служба обласного Управління внутрішніх справ.

Троє хлопчаків-підлітків поверталися з пляжу. Один з них запропонував жартома захопити школу.

"Озброєна іграшковим автоматом трійця забігла до навчального закладу і стала вимагати, щоб покликали директора. Побачивши сторожа, діти кинулися навтьоки. Але 11-річний власник іграшкового автомата втекти не встиг і був затриманий сторожем. Наляканий дебошир, який навчається в іншій школі, розплакався і сказав, що це була всього лише жарт", - розповів співробітник прес-служби.

Читайте також: Учні школи-інтернату побачили як живуть українські десантники (фото)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

В школу викликали наряд патрульно-постової служби і співробітників кримінальної міліції у справах дітей. Міліціонери передали хлопчика батькам, але відомості про подію внесли до Єдиного обліку.