Національній Гвардії передали нову техніку – броньовані машини "Козак".

Сьогодні на території навчального центру Нацгвардії у Нових Петрівцях, що під Києвом, голова МВС Арсен Аваков передав машини нового зразка.

Так, у підрозділів тепер з'явилися 11 нових броньованих автомобілів "Козак", по одному КрАЗ "Shrek" і бронеавтомобілю "Спартан". Також парк поповнився на дві вантажівки Маз 6317. Написав у себе на сторінці в "Фейсбуці" Аваков.

Як повідомив Аваков, техніку розподілять між спецназем Нацгвардії, полком "Азів" і батальйоном спеціального призначення ім. Кульчицкого.

Читайте також: На Київщині на базі Нацгвардії створили дитячий табір (фото)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як ми писали раніше, військові отримають українську форму по натівському зразку. Нову форму українських військових в забарвленні ВАРАН-ВСУ вироблятимуть в Україні - від тканини до пошиття. Про це розповів радник президента України Юрій Бірюков.