Згідно із рішенням турецького суду, соціальна мережа мікроблогів Twitter і відеохостинг YouTube припинили свою роботу на території Туреччини.

Турецька влада наказала видалити усі записи і відео з місця теракту у місті Суруч. Представники Twitter виконали вимоги, згодом соцмережа поновила свою роботу. Переговори з представниками Google щодо YouTube ведуться наразі. Раніше керівництво Facebook також видалило всі фото та відео з місця теракту.

Уряд країни дуже серйозно ставиться для публікацій у соціальних мережах політичного змісту. У цьому році деякі інтернет-сервіси вже видаляли фото та відео взяття у заручники прокурора із Стамбулу.

Читайте також: Жертвами теракту в Туреччині стали вже 32 людини

Нагадаємо, теракт у місті Суруч, що на сирійському кордоні стався 20 липня. Внаслідок вибуху загинуло 27 людей. Відео з місця трагедії одразу з'явилось на YouTube, але згодом було видалено.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще