Телеведучий програми "Вести недели" і генеральний директор МІА "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов заявив, що, незважаючи на відновлення його аккаунтів у Facebook і Instagram, він буде вести особистий блог в "ВКонтакте".

Про це він повідомив на своїй сторінці в "ВКонтакте".

"Фейсбук продовжує грати в схованки, хоча мені це вже не цікаво. Раптом відкрили мій аккаунт без всяких підтверджень з мого боку. Невже стало соромно? Але я вже в ВК і щасливий. І всіх кличу сюди", - написав телеведучий.

Читайте також: Кисельов видалив ще й аккаунт в Instagram

"І Інстаграм сам собою відновився. А як же "ми не можемо відновлювати аккаунти за такого роду порушення"", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше Кисельов повідомив, що адміністратори Facebook блокували його сторінку в соцмережі вже через чотири години після створення. Також був видалений його аккаунт в Instagram.

У понеділок в прес-службі Facebook повідомили, що особисті аккаунти телеведучого були видалені через сумніви в достовірності інформації, але пізніше були відновлені.