Терористи переконують бійців АТО відійти з Донбасу. Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО, такі повідомлення лише покращують настрій воякам на сході країни.

"Протягом проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей мужні захисники України неодноразово із посмішкою дивувалися "військовим хитрощам" представників терористичних бандформувань та російських окупантів", - йдеться у повідомленні.

Терористи "переконують" бійців АТО у тому, що подальші атаки не приведуть до результату, саме тому захисники України повинні "повернутись додому".

"Наші бійці отримують на свої "мобілки" sms різного змісту за підписом від "ДНР". Напевно бойовики хочуть морально нас залякати такими sms-ками. Але в нас це тільки викликає усмішку", - говорять захисники позицій поблизу Донецького аеропорту.

За словами бійців, в них навіть є своєрідне змагання – кому надійшло більше подібних sms. Окрім того, найбільш колекційну цінність для наших захисників є sms-ки датовані 2032 роком.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читайте також: Проти жителів Щастя застосували психологічну зброю Майдану

Нагадаємо, що психологічна зброя повідомленнями на телефон часто застосовували у Станиці Луганській та під час Іловайського котла та Дебальцевого.