Давно анонсована вітчизняна соціальна мережа Ukrainians уже відкрилася для реєстрації, а повноцінно проект запрацює протягом чотирьох місяців.

Про це в соціальній мережі Facebook повідомила одна із засновниць ресурсу Олександра Струмчинська.

Зареєструватись можливо двома способами: або перенести усі дані із Facebook, або створити новий акаунт за допомогою електронної пошти.

Автори проекту звертають увагу на той момент, що наразі основний функціонал цієї соціальної мережі ще недоступний, але після того, як кількість користувачів сягне стотисячної відмітки, на сайті з'являться вкладки "Друзі", "Новини" та інші.

Як відомо, з 16 травня в Україні заблоковані популярні російські соцмережі "ВКонтакте" та "Одноклассники". Таке рішення президента України стимулювало до створення власного продукту. Зробити вітчизняний аналог взялися канадські ІТ-фахівці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На сайті проекту оголосили голосування. Уже через три дні під ним відмітилися 50 тисяч українців, що дало старт створенню соцмережі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", після заборони "ВКонтакте" та "Одноклассники" українці переключилися на YouTube та Facebook.