Затриманий вчинив правопорушення, бо не вистачало грошей на придбання спиртного. Сума збитку, нанесена зловмисником потерпілим, становить майже 20 тисяч гривень.

Про це пише Сегодня.

30-річний чоловік нещодавно повернувся з в'язниці. Працевлаштуватися не поспішав, тому здав в оренду свою однокімнатну квартиру сімейній парі. Сам переїхав жити до родичів у Київську область.

Через деякий час орендарі житла помітили пропажу грошей і одягу.

У день викриття злочину потерпілі пізно ввечері поверталися додому. Вони підійшли до будинку і помітили, що у вікнах квартири горить світло. Про можливе перебування в приміщенні сторонньої особи вони повідомили на "102".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Через кілька хвилин з під'їзду вийшов власник житла. Чоловік у руках тримав сумку. Озираючись, він швидко пішов геть.

Читайте також: У Дніпропетровську жінка сама затримала злодія і здала його в міліцію

Працівники Дніпровського районного управління столичної міліції затримали зловмисника на сусідній вулиці. У присутності понятих з сумки підозрюваного були вилучені два мобільних телефони та золоті прикраси, що належали заявникам.

Затриманий виправдовувався тим, що не вистачало грошей на горілку.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження. Чоловіка можуть позбавити волі строком до 5 років. Стосовно затриманого обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Слідчі дії тривають.