Лідери коаліції в українському парламенті не підтримали ініціативу "Правого сектору" щодо проведення всеукраїнського референдуму про недовіри нинішній владі.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Народний депутат та лідер фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Юрій Луценко висловився проти ідеї референдуму.

"Так виходить, що в Україні перед будь-якими потрясіннями звучить слово "референдум", саме тому мені не подобається ідея референдуму, особливо якщо вона звучить від людей, які не ховають у центрі столиці свою зброю", – заявив нардеп.

Зі свого боку, лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк наголосив, що не бачить ніяких підстав для проведення референдуму про недовіру.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: "Правий сектор" готує референдум про недвіру владі

Нагадаємо, 21 липня лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош під час віче закликав до проведення референдуму про недовіру владі. Організатором зібрання стала ця політична організація. Віче проходило на Майдані Незалежності в Києві.

"Правий сектор", за словами Яроша, вимагає визнати АТО на сході України війною та повністю блокувати окуповані території.