Голлівудська актриса Анджеліна Джолі назвала Бреда Пітта коханням усього життя, але його згубна звичка зруйнувала їх шлюб і розбила серце жінки.

Про пристрасть актора до алкоголю вона розповіла близьким друзям, а хтось із них поділився цією інформацією з таблоїдом Radar.

За словами інсайдерів, Енджі й досі не може оговтатися від болючого розриву. Вона довго не хотіла приймати той факт, що через любов до оковитої Бред всі більше віддалявся від неї та дітей.

Незважаючи на тяжке розлучення, зірка намагалася тримати себе в руках і не "розкисати" при синах та доньках.

За словами самої Джолі, під час зустрічей з колишнім чоловіком вона стримує емоції, але говорити про минуле не може. Крім того, актриса категорично проти стосунків екс-коханого з іншими жінками. Їй дуже важко змиритися з тим, що поряд з ним може бути хтось іще.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вона вже зявила, що не дасть дітям спілкуватися з новою пасією Бреда Пітта.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", ЗМІ повідомили про те, що колишні чоловік і дружина знову почали таємно зустрічатися.