Редакція Bird In Flight провела експеримент над жителями Києва та перевірила рівень гомофобії у столиці.

Як повідомляє lgbt.org.ua, активісти зняли на приховану камеру прогулянку Зоряна Кіся і Тимура Левчука по людних місцях.

"Думаю, правоохоронні органи повинні почати так зване "сафарі" на агресорів, бо останні дискредитують українців, популяризують насильство, дають своїми діями і заявами чіткий сигнал, що правоохоронна система нічого їм не зробить і агресія залишиться безкарною ", - заявив після експерименту Левчук.

Жителі столиці нейтрально ставились до пари геїв, які спокійно прогулювались паком імені Тараша Шевченка, головною площею Києва, а агресія проявилась лише, коли Зорян попросив Тимура сісти йому на коліна в самому центрі Києва, на Хрещатику.

До героїв експерименту підбігли декілька радикально налаштованих молодиків, бризнули газом їм в обличчя та побила ногами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: У США одружилися два диваки, які називають себе "гей-бандерівцями"

У ситуацію втрутилася охорона та врятувала хлопців від побиття.

Нагадаємо, що такий експеримент поставили 13 липня у Москві, де питання ЛГБТ-спільнот звучить найгостріше. На Красній площі їх ображали і штовхали