Сьогодні терористи обстрілювали позиції українських військових на всіх напрямках у зоні АТО.

У прес-центрі АТО наголошують, що станом на 18.00 проросійські бандформування здійснили 34 обстріли по українським бійцям.

Бойовики з БМП атакували опорні позиції біля Донецького аеропорту близько 03.16, а о 05.10 розпочався обстріл позицій поблизу населеного пункту Березове.

З самого ранку проросійські бандформування почали застосувати проти сил АТО 122-х мм артилерію та 120-мм міномети, які заборонені Мінськими угодами.

З 12.25 терористи з боку Спартака обстріляли населений пункт Опитне зі 120-мм мінометів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Протягом дня неодноразово зі 122-мм гаубиць та 120-мм мінометів бойовики вели обстріл позицій сил АТО поблизу Луганського, Авдіївки, Березового.

Також обстріли захисників України з 82-мм мінометів тривали в районах Мар'їнки, Лозового, Пісок, Луганського, Кримського, Світлодарську та поблизу Донецького аеропорту.

Ворожі снайпери були помічені поблизу Мар'їнки, Луганського та Широкиного.

Читайте також: Бойовики погрожують військовим АТО в sms (фото)

У штабі нагадали, що незважаючи на обстріли, захисники України мужньо і стійко утримують оборонні рубежі.

Нагадаємо, що речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу розповів, що за минулу добу загиблих серед українських військових немає, п'ятеро бійців отримали поранення.