Сьогодні співробітники Державної прикордонної служби збили на Луганщині безпілотний літальний апарат російського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Прикордонники помітили безпілотник за 1,5 км від російсько-українського кордону на напрямку російського населеного пункту Ушаковка та українського Герасимівка.

Прикордонники, повідомляється у відомстві, застосували зброю, щоб припинити збір даних про місця дислокації українських військовослужбовців, яке здійснював безпілотник.

Читайте також: Нацгвардія отримала нові безпілотники (фото)

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Прикордонники під час ретельного вивчення збитого летального апарату виявили, що він російського виробництва. На ньому була розміщена апаратура, що дозволяє здійснювати відеозйомку.

Наразі дрон детально вивчають. Співробітники Держприкордонслужби поінформували про інцидент відповідні правоохоронні органи.