Жителі Запоріжжя можуть залишитися без води через борги комунального підприємства "Водоканал" за спожиту електроенергію.

Про це повідомляє прес-служба підприємства ВАТ "Запоріжжяобленерго".

Жителі Запоріжжя, зазначають у прес-службі, з 23 липня можуть залишитися без централізованого водопостачання через борги запорізького комунального підприємства "Водоканал" за спожиту електроенергію.

"На сьогодні борг КП "Водоканал" становить понад 54 мільйона гривень", - наголошують у "Запоріжжяобленерго".

Енергетики наголошують, що згідно з чинним законодавством при заборгованості споживача за електроенергію енергопостачальна компанія має право продовжувати йому поставки лише за умови 100% розрахунків за поточне споживання і виконання узгодженого графіка погашення заборгованості.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: Сімферопольці скаржаться на якість води з крана

Виконуючий обов'язки директора зі збуту "Запоріжжяобленерго" роман Драний зазначає, комунальне підприємство Запорізької міської ради "не виконує жодної з обов'язкових умов".

Він наголосив, що приватне підприємство неодноразово зверталося як до комунального, так і до керівництва міста з проханням погасити заборгованість.