Власник дніпропетровського "Дніпра" та мільярдер Ігор Коломойський розповів про те, скільки грошей має одержати клуб від трансферу Євгена Коноплянки.

Про це повідомляє "ТСН".

"У Коноплянки 1 липня чи 1 серпня, наскільки я знаю, закінчувався контракт, і він ставав вільним агентом. Він контракт не подовжував, хоча ми намагались подовжити його впродовж останніх півтора року", - зазначив Коломойський.

Він додав, що поважає Коноплянку як футболіста, як людину, як патріота, але вважає цей трансфер несправедливим щодо до "Дніпра".

Коноплянка, за словами Коломойського, з його агентами та його батьком, створив таку ситуацію, що клуб може взагалі нічого не одержати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Коноплянка гратиме у Севільї під 22 номером

"Природно, ми не застосовували важкої артилерії, щоб захистити свої права. Але я подзвонив до його батька і сказав, що за вашого сина клуб планував виручити 10 млн. євро чи доларів, не важливо чого. Ви вирішили піти в обхід, теж немає питань", - розповів мільярдер.

Він заявив, що родина Коноплянки буде винна "Дніпру" все те, що клуб не отримає від "Севільї" за трансфер футболіста. Водночас Коломойський сподівається, що клуб "вже якось витребує ці гроші".