Фотограф з Лос-Анджелеса Майкл Стокс за допомогою своїх робіт довів, що чоловіки і жінки можуть залишатися красивими і мужніми, навіть стоячи на протезах замість ніг.

Серія робіт американця, присвячена ветеранам морської піхоти США, які втратили свої кінцівки в ході бойових дій на Близькому Сході, вийшла настільки "гарячою", що знімки не раз вилучали з соціальних мереж як такі, що не пройшли цензуру.

Читайте також: Безлика оголеність: експеримент львівської художниці (фото)

При цьому українського парламентарія Антона Геращенка фотографії героїв США вразили "в саме серце", про що він сам написав на своїй сторінці в Facebook.

"Незважаючи на те, що їхні тіла ніколи вже не будуть такими, як раніше, ці сміливі чоловіки і жінки не здаються і продовжують удосконалювати своє тіло і душу", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

При цьому він також зазначив, що уряд США не скупиться і піклується про інвалідів війни, забезпечуючи їх найкращими в світі протезами і високою пенсією, яка вимірюється тисячами доларів.

Україні також варто брати приклад з Америки в цьому відношенні, додав Геращенко.