Голлівудська акторка Кейт Бланшетт виступить режисером серіалу для австралійського телебачення.

Про це повідомляє Variety.

Теледрама "Без громадянства" розповідатиме про реальні події. Вона повідає історію Корнелії Рау, яка в 2004-2005 роках стала жертвою австралійської імміграційної системи.

Зокрема, серіал розгляне проблему імміграції, ідентифікації людини в іншому світі. Також він дасть відповідь на запитання, на що готові люди, щоб знайти своє місце на землі.

Коли почнуться зйомки серіалу і скільки епізодів в ньому буде, поки не повідомляють. Невідомо і те, чи зніметься в ньому сама акторка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: "Гра престолів" здобула 24 номінації на "Еммі"

У Бланшетт вже є невеликий досвід в режисурі. Так, в 2013 році вона зняла одну з короткометражок в драмі Роберта Конноллі "10 миттєвостей долі".

Нагадаємо, що цього року за участю актриси вийшли диснеївська казка Кеннета Брани "Попелюшка" і драма Терренса Маліка "Лицар кубків". Незабаром Бланшетт можна буде побачити в лесбійській мелодрамі "Керол", за роль в якій Руні Мара удостоїлася нагороди на Каннському кінофестивалі.