Британський актор Кіт Харінгтон, що виконує роль Джона Сноу в популярному американському серіалі "Гра престолів", повернувся на знімальний майданчик.

Шанувальники серіалу сподіваються, що лорд-командувач Нічного Дозору повернеться в серіал.

На сторінці в Twitter любителі серіалу опублікували фото артиста в аеропорту Белфаста, де відбуваються зйомки проекту. Він летів в Північну Ірландію з Лондона тим самим рейсом, що і його колега, який виконує роль Якена Хгара, актор Том Влашіха.

Крім того, про повернення Харінгтона в серіал свідчить і його зовнішній вигляд - довге волосся і борода, які є відмінною особливістю Джона Сноу.

За припущеннями кіноекспертів, актор може з'явитися в нових серіях фентезійної драми або в образі воскреслого Джона Сноу, або як небіжчик.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Шанувальники переконані, що Червона відьма з серіалу після поразки Станіса Баратеона воскресить вбитого своїми ж побратимами лідера Нічного дозору.

Читайте також: Наступний сезон "Ігор престолів" знімуть автори "Доктора Хауса"

Нагадаємо, що п'ятий сезон популярного серіалу закінчився смертю Джона Сноу. Після цього актор дав інтерв'ю, в якому заявив, що його участь у проекті завершилася.