Поблизу міста Мар'їнка Донецької області зосереджені російські танки.

Відео позицій так званого "Першого танкового батальйону ДНР" опублікував пособник терористів Гліб Корнілов, повідомляють Патріоти України.

Росіянин привіз черговий вантаж для бойовиків, які і показали йому замасковану в лісосмузі танкову позицію.

На відео чути, що танки знаходяться на відстані 350 метрів від позицій українських Збройних сил.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Так, у розмові з танковим екіпажем, росіянин запитує: "Я так розумію, ми взагалі знаходимося в трьохстах метрах від наших "друзів"?". На що йому відповідають: "Так. Триста п'ятдесят".

Читайте також: В Широкиному та Мар'інці працюють снайпери сепаратистів

Жителі Донецька повідомляють, що терористи закрили прохід через блокпост в селищі Олександрівка, розташованому в декількох сотнях метрів від Мар'їнки. Імовірно, ударна танкова група терористів "ДНР" готує черговий наступ по лінії Мар'їнка – Старомихайлівка.

За повідомленням прес-центру АТО, протягом вчорашньої доби сепаратисти здійснили 86 обстрілів позицій сил АТО та двічі гатили по мирних населених пунктах.