Білоруський президент Олександр Лукашенко навчив актора Жерара Депардьє "навичкам ручної косовиці".

Про це повідомляє прес-служба глави Білорусії.

"Глава держави в неформальній обстановці поговорив з гостем про сільське господарство і технологіії з вирощування екологічно чистих продуктів харчування. Були також порушені можливі перспективні проекти співробітництва Білорусі та Франції в галузі культури та мистецтва", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Україні Депардьє став персоною нон грата

Лукашенко провів екскурсію по території своєї офіційної резиденції і показав зразки білоруської сільськогосподарської техніки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Посол Білорусії у Франції Павло Латушко розповів, що актор прибув до країни, цікавлячись сільським господарством. Зокрема, він хотів відвідати тваринницький комплекс "Озеріцкій-Агро" в околицях Мінська.

Довідка. Жерар Депардьє більше 25 років професійно займається виноробством. Акторові належать численні виноградники у Франції: у регіонах Анжу, Бургундія, Медок, а також в Марокко, Іспанії, Аргентині, Італії та Алжирі.