У Службі безпеки України стартував набір до слідчих підрозділів регіональних органів і відділів, що беруть учать у проведенні спецоперацій, повідомляють у прес-службі СБУ.

Нові співробітники будуть протидіяти корупції, контрабанді, тероризму, а також служити на благо Україні. Підготовчу службу вони проходитимуть на контрактній основі.

"Сьогодні СБУ оголошує про початок відбору кандидатів на військову службу для заміщення вакантних посад у слідчих підрозділах регіональних органів та підрозділах, які безпосередньо беруть участь у проведенні спеціальних операцій із припинення протиправної діяльності, розвідувально-диверсійних груп, терористичних груп та терористичних організацій", - повідомляють у службі.

При відборі кандидатів будуть визначатися їхня професійна підготовка, досвід роботи, спеціалізована освіта та фізична підготовка.

Читайте також: Центр патрульної поліції відкрили у Києві (фото)

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У рамках правоохоронних реформ в Україні була створена нова патрульна служба. Зараз також оголошено набір на посади місцевих прокурорів.