Майже добу тривають пошуки двох братів, які заблукали у лісі поблизу Канева Черкаської області.

Про це повідомляє прес-служба управління Державної служби з надзвичайних ситуації у Черкаській області.

Діти самі пішли гуляти до лісу вчора опівдні. Востаннє двох братів п'яти та восьми років бачили 22 липня о третій годині дня, коли вони вирушили на прогулянку.

Першою зникнення хлопчиків виявила мати, коли повернулась пізно увечері з роботи не знайшла дітей вдома.

Для пошуку дітей створили спеціальний штаб. До нього залучили рятувальників, міліціонерів, лісників та мешканців міста. Всього у пошуку задіяли 65 людей.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Площа лісу, де зникли хлопці, складає понад п'ять тисяч гектарів. Волонтери перевіряють кожен шматок ділянки.

Читайте також: На Львівщині знайшли боєприпаси часів Другої світової війни

Сьогодні планують істотно збільшити їх чисельність людей, які задіяні в операції. Це зроблять за рахунок волонтерів, козаків та додаткових сил правоохоронців і рятувальників

На ранок 23 липня продовжується пошук дітей.

Нагадаємо, раніше у Карпатах поблизу Говерли заблукали українські туристи. Вони вийшли з туристичної бази та зникли. Пошуки ускладнювали погодні умови . Однак обох туристів вдалося знайти живими та неушкодженими.