В Мережу виклали спільне фото у вишиванках російського музиканта та опозиціонера Андрія Макаревича, лідера гурту "Машина времени" та Олександра Ярмоли, лідера українського гурту - "Гайдамаки".

Про це повідомляє бутік-ательє козацького одягу "Отаман" на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні наш хороший друг Олександр Ярмола, лідер гурту Haydamaky завітав до нас в гості з людиною-легендою Андрієм Макаревичем, а ми не втримались і подарували нашим гостям вишиванки", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Макаревич, "Гайдамаки" та Маленчук заспівали про мир в Україні (відео)

У липні фронтмен гурту "Машина времени" Андрій Макаревич разом з українським гуртом "Гайдамаки" та польським виконавцем Мацеєм Маленчуком записали антивоєнну пісню.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нова композиція отримала назву "Тільки любов залишить тебе живим". Артисти виконали її трьома мовами – українською, російською та польською.

Назву пісні придумав російський музикант Макаревич.

Ідея пісні виникла на репетиції в студії Мацея Маленчука біля Кракова. До речі, це перший офіційний твір, в якому легендарний співак також грає на саксофоні.