Під час популярного українського фестивалю "Бандерштат" у Луцьку відбудеться фестиваль вуличної їжі – Bander Food Fest.

Як повідомляє ZIK, то на фестивалі приготують байкерську та бандерівську кухні, як от "ребра москаля". Гості події також скуштують традиційну українську їжу від найкращих кулінарних майстрів.

Фестиваль відбудеться з 31 липня по 2 серпня.

"За доброю традицією, на "Бандерштаті" ми робимо куточок для гурманів. Цього року ми приділили більше уваги питанню харчування на фестивалі, тому ви не тільки не залишитесь голодними, а й спробуєте нові, незвичні, але, від того не менш, смачні страви", – стверджують організатори.

Учасників фесту нагодують майстри з Луцька, Києва та Дніпропетровська. Вони запропонують страви болгарської, польської, вірменської кухні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також буде локація вегетаріанських страв, які цього разу будуть представлені у великому асортименті.

"Готові битись об заклад, що таких страв ви не бачили ніде. Всі страви готуватимуться на очах відвідувачів, тому при бажанні можна буде поспілкуватись із кухарями та випитати їх таємні інгредієнти", – кажуть в оргкогмітеті.

Читайте також: Киян кличуть на італійський фестиваль кіно та їжі

Нагадаємо, що раніше організатори повідомили про участь українського режисера Олега Саніна, який зняв "Поводир", на фестивалі, а у центрі Луцька заборонили продавати алкогольні напої під час фестивалю.