Президент РФ Володимир Путін пропонував колишньому прем'єр-міністру Італії Сільвіо Берлусконі громадянство РФ та посаду міністра економіки.

Про це Берлусконі заявив під час вечері зі своїми однопартійцями, пише Українська правда з посиланням на італійські ЗМІ.

За інформацією італійської газети La Stampa, на зустрічі екс-прем'єр був в поганому гуморі та скаржився членам партії "Вперед, Італія" на нескінченні проблеми з судовою системою.

"В Італії мене відсунули на узбіччя. А Путін пропонував мені російське громадянство та посаду міністра економіки", - процитувала газета слова Берлусконі однопартійцям.

Читайте також: Ходорковський прогнозує відхід Путіна в 2019 році

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Екс-прем'єр не повідомив, коли саме та за яких умов у нього відбулася розмова з президентом РФ.

Видання не виключило, що заява могла бути одним із численних жартів Берлусконі, який здавна славиться своїм почуттям гумору.

Нагадаємо, Путін і Берлусконі в червні разом відпочивали на Алтаї.