Сьогодні на пляжі, який для місцевих жителів відкрив голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, комунальники проводять прибирання.

Незважаючи на це, повідомляє Думская, робітники почали встановлювати нову захисну сітку замість паркана, знесеного позавчора.

Громадський активіст Олексій Чорний розповів, що дівчина з команди Саакашвілі попросила місцевих жителів прибрати сміття після демонтажу огорожі біля пляжу.

Саакашвілі вже встиг відреагувати на своїй сторінці в Facebook на чутки про це і пригрозив київському олігархові привезти з Києва мера міста Віталія Кличка для розгляду справи.

"Шановний мільярдер Хмельницький, скориставшись тим, що я виїхав до Києва на засідання Національної ради реформ, Ваші місцеві представники знову стали споруджувати паркан в порушенні 100-метрової пляжної зони, передбаченої водним кодексом України", - написав політик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: В Одесі вночі Саакашвілі демонтував паркан на приватний пляж (відео)

Екс-президент Грузії підкреслив, що місцева влада та жителі Одеси не чіпають його приватну власність і він не може закрити пляж для людей.

Нагадаємо, що голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі особисто був присутній при демонтажі бетонного паркана біля житла київського олігарха Хмельницького.