Грузинський актор і кінорежисер, депутат парламенту від правлячої коаліції Сосо Джачвліані переплутав назву Європейського банку реконструкції та розвитку (EBRD) з борделем.

Депутат образився на висловлювання колеги з опозиційного "Єдиного Національного руху" Еки Херхеулідзе, яка заявила, що він пропустив засідання через конференцію EBRD, повідомляє ВВС.

Джачвліані вирішив, що його звинуватили у відвідуванні "ібіарді" (грузинська назва борделю, дуже схожа на вимову абревіатури EBRD) і звинуватив Херхеулідзе у спробах зруйнувати його сім'ю.

Читайте також: "Росія провокує нас на збройний конфлікт" – міністр оборони Грузії

"Кілька місяців тому вона заявила, що сесія парламенту зірвана і кворум не відбувся тому, що Сосо Джачвліані був у ібіарді. Навіщо ви мене ображаєте, пані Ека? Я в ібіарді ніколи не був. Я вірний чоловік! А ваша команда ходила в цей ібіарді протягом 10 років і цей ібіарді досі відчувається в країні", - сказав депутат, викликавши своєю заявою регіт в залі засідань парламенту.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пізніше віце-спікер парламенту Манана Кобакідзе вибачилася у Facebook за те, що не змогла вчасно зупинити Джачвліані, який незаслужено звинуватив пані Херхеулідзе в намірі зруйнувати сім'ю.