Народний депутат України Віктор Балога підтвердив свою участь у фінансуванні "Правого сектору" Закарпаття.

Про це він заявив у четвер на прес-конференції в Києві. Повідомляє Укрінформ.

"Під час революції 2013 року в Києві я фінансував і Майдан. Я фінансував закарпатців, які тут були, в тому числі і представників "Правого сектору". А зараз, я скажу вам однозначно, "Правому сектору" як в Києві, так і закарпатському допомагав", - сказав він.

Під час конференції політик розповів про неефективність силової операції в Мукачевому. За його словами, коли він учора їхав із Закарпаття в Київ і проїжджав пост "Нижні ворота", в бік його машини ніхто із силовиків навіть не подивився.

"Влада говорить про те, що там військові, Нацгвардія, податкова – весь купаж силового блоку. Та ніхто навіть не подивився в бік моєї машини, везу я там якогось закарпатського сепаратиста на Київ чи не везу. Ніхто не каже, що відкрийте багажник. І така сама ситуація на всіх перевалах", - каже він.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Читайте также: Балога збирається оприлюднити компромат на міліцію під час допиту в ГПУ

Також Балога заявив, що стрілянина в Мукачевому була влаштована в Києві, аби знищити на Закарпатті політичну конкуренцію.

Нагадаємо, что раніше на своїй сторінці у Facebook Віктор Балога розповів про умови, при яких "Правий сектор" складе зброю. Для цього повинно бути рішення Дмитра Яроша та гарантії, що їх не відправлять в СБУ Києва.