На донецькому кордоні Запорізької області припинили віщання українські аналогові канали, повідомив заступник місцевої СБУ Дмитро Іванов.

У Розівському райні Запорізької області почали транслювати російські телеканали. Трансляція також поширилась на Маріуполь та Волноваху. Замість стандартної ефірної телепрограми глядачі бачать 12 російських каналів.

"Ця проблема виключно технічного характеру. Річ у тім, що телевежа на Донбасі потужніша, ніж у Запоріжжі або Дніпропетровську. Зараз ми потребуємо більш потужного обладнання", - пояснив Дмитро Іванов.

Ситуацію наразі вирішують силові структури разом із Радою з питань телебачення та радіо. Найближчим часом проблему мають усунути.

Читайте також: Працівники Житомирського заводу ремонтували російські танки

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше в Міністерстві інформаційної політики заявили, що блокування проросійських телеканалів на Донбасі несумісне із принципами демократії.