Сьогодні до харківської міліції надійшло повідомлення від невідомих з намірами скоїти напад на голову місцевої ОДА Ігоря Райніна.

У тексті листа йдеться, що 24 липня зловмисники планують замах на Райніна під час проведення прес-конференції із місцевими силовими структурами, повідомляє прес-служба МВС.

Після отримання повідомлення міліція розпочала роботу по виявлення осіб, які причетні до організації замаху. Також перевіряють інформацію щодо достовірності цього повідомлення.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею 14 Кримінального кодексу - Готування до умисного вбивства. Вже зараз зловмисникам загрожує в'язниця.

Читайте також: На Закарпатті автівка впала у прірву: постраждали 10 осіб (фото)

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно у спальному районі Харкова за невідомих причин згорів автомобіль полку військового призначення "Азов".