Керівництво самопроголошеної "ЛНР" презентувало офіційну поштову марку "республіки". З цієї нагоди влада випустила 500 конвертів із марками невизнаної держави.

Ця марка присвячується 100-річчю відомого луганського письменника Михайла Матусовського. Він написав багато російських пісень та віршів, а також був нагороджений радянськими преміями в галузі літератури.

Для зображення портрету письменника виготовили спеціальний штемпель із зображенням обличчя та підпису Матусовського. У день презентації вартість марки складала 7,5 гривні.

Керівництво "ЛНР" прогнозує великий попит на марки, тому після продажу перших 500 примірників планують збільшити тираж. Також у "Пошті ЛНР" зазначили, що спочатку планували зобразити на марках військову тематику, але вона не сумісна із "прагненням до миру в ЛНР".

Читайте також: Кремль готує відповідь на блокування своїх активів за кордоном

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У самопроголошеній державі планують створити марки, присвячені Дня шахтаря та ювілею Луганська.