Призначення Києвом нового голови Луганської військово-цивільної адміністрації буде лише нагнітати обстановку в Донбасі.

Про це заявив представник так званої "ЛНР" Владислав Дейнего на мінських переговорах, передає сайт сепаратистів "Луганський інформаційний центр".

"Порошенко свідомо ставить людину, яка буде працювати тут на нагнітання напруженості. Це яскравий показник ставлення президента України до кризової ситуації", — наголосив представник терористів..

Він також зазначив, що новий керівник Луганської області "явно заангажований і налаштований проти населення наших територій".

Читайте також: "Будинок зруйнований ракетою, а мешканці - без компенсації! Такий закон" - Тука

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, 22 липня президент Петро Порошенко представив нового голову Луганської військово-цивільної адміністрації. Ним став відомий волонтер та координатор громадської організації "Народний тил" Георгій Тука.

Він в перший же день роботи на посаді зіткнувся із низкою проблем та докорінно змінив бачення регіону. Також новий очільник описав регіональні житлові проблеми, що пов'язані із ситуацією в АТО. Тука наголосив, що глобальні зміни в області можливі лише при повній підтримці президента, яке є зараз у нього.