В Одеській області у селі Затока на одній із баз відпочинку знайшли дитину, яка декілька днів блукала одна без їжі та води.

Про це повідомила прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

Слідчі зазначають, що до курортного села на Одещині з Чернігова приїхало подружжя разом з дитиною. 40-річний батько та 32-річна мати надто захопились розвагами та залишили чотирирічну доньку без нагляду на три дні. Дитина ходила по території бази відпочинку та просила їсти.

Правоохоронці повідомили, що батьків дівчинки знайшли у стані алкогольного сп'яніння.

Наразі дівчинка перебуває у Білгород-Дністровському центрі соціальної реабілітації дітей.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відносно батьків правоохоронці склали протокол за статтею Кримінального кодексу "невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей".

Читайте також: У Києві знайшли чоловіка, який рік значився зниклим безвісти

Матеріали цієї справи направили до суду для прийняття рішення

Подружжю загрожує покарання у вигляді попередження або накладення штрафу.

Нагадаємо, на Сумщині молоді батьки загуляли на свята і загубили свою новонароджену дитину на вулиці. Йому виповнився всього лиш місяць. Сумку з малюком знайшли перехожі вже у сутінках у центрі міста.