Колектив Іллічівського державного порту написав відкритого листа губернатору Одеської області Міхеілу Саакашвілі з проханням обговорити відставку директора підприємства.

Працівники уточнюють, що Саакашвілі і представники влади сьогодні не обговорили з ними корупцію в порту.

"Ми, трудовий колектив порту, сьогодні виявилися заручниками поспішно ухваленого вами рішення, яке, на наш погляд є деструктивним і здатним завдати серйозної шкоди не тільки колективу, а й порту в цілому і законодавчому полю України", - йдеться в листі.

Вони підкреслили, що сьогодні близько 500 представників трудового колективу і профспілок чекали Саакашвілі для обговорення проблем порту.

"На превеликий наш подив, ви проігнорували нас і зволіли влаштувати показний виступ перед камерами з використанням "домашніх заготовок", - йдеться в тексті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому представники трудового колективу впевнені, що губернатора області свідомо дезінформують цілком конкретні компанії. Люди заступилися за директора порту і назвали фірми, з якими вони розірвали економічні зв'язки.

"Серед цих компаній - компанія російського олігарха Южиліна "Контейнерний термінал Іллічівськ", з яким були розірвані договори, невигідні для порту. Серед цих компаній і компанія Risoil, і компанія ТІС", - пишуть автори листа.

Читайте по темі: Саакашвілі звільнив начальника Іллічівського морпорту

Резюмуючи, трудовий колектив попросив Саакашвілі знайти час і можливість, щоб зустрітися з його представниками і почути їх голос.

"Наполегливо просимо Вас не робити з нас "бидло" заявами, що нас зігнали за гроші на мітинг", - просять працівники.

Нагадаємо, сьогодні Саакашвілі, проконтролював звільнення начальника Іллічівського морського торгового порту Юрія Крука. Працівники порту і спростували звинувачення губернатора в корупції.