Напад на мешканку Київської області стався в Голосіївському районі столиці. Троє невідомих насильно посадили 20-річну дівчину в автомобіль.

Про це розповіли в міліції.

Правоохоронців на місце події викликав невідомий. Він повідомив, що автомобіль з викраденої дівчиною поїхав у бік Одеської площі. На виклик виїхали автопатрулі та слідчо-оперативна група Голосіївського РУВС.

У декількох метрах від місця викрадення автомобіль зупинився, і дівчина вийшла з салону в супроводі чоловіка.

Читайте також: У чоловіка викрали дружину та доньку через борги

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За словами потерпілої, один з викрадачів - хлопець, з яким вона зустрічалася в минулому. Відносини між ними закінчилися, але 32-річний чоловік з цим фактом категорично не погоджувався. Двоє інших є друзями екс-бойфренда дівчини.

"Наразі один із затриманих перебуває під домашнім арештом, а двоє інших - в слідчому ізоляторі тимчасового утримання в очікуванні вироку. Фігурантам загрожує позбавлення волі строком від 8 до 12 років", - прокоментував подію начальник Голосіївського РУВС Віталій Бурденюк.