Мер італійського містечка в Кампанії в Південній Італії ввів закон, за яким домашні собаки не повинні гавкати по дві години на день - у проміжку між 14:00 і 16:00. У цей час мешканці невеликого містечка відсипаються після винного обіду.

Жителі міста поскаржилися, що їм набрид гавкіт собак під час їхнього денного сну.

Не тільки собаки потрапили під ці обмеження. Батьки маленьких дітей теж зобов'язані тримати їх у приміщенні, щоб вони не створювали багато галосу в період Сієсти.

Влітку в деяких районах Італії і Середземномор'я вдень спека сягає неймовірних відміток, тому склалася традиція після обіду, коли всі мешканці п'ють вино, настає післяобідній відпочинок - Сієста. У період Сієсти не працюють музеї, церкви та підприємства. Тамтешні робітники теж сплять.

Читайте також: В Індії за підозру в чаклунстві обезголовили жінку

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сієста поширена в південних європейських країнах: таких як Іспанія, Італія і Греція. Багато європейських країн негативно відгукуються про "пообідній відпочинок".

Вони вважають, що спати, коли решта Європи посилено працює, неправильно. Крім іншого, вони навіть призводять вагомий аргумент: "ці країни стають неконкурентоспроможними і це справляє негативний вплив на їхню економіку".