Вчені виявили на території Англії незвичайні поховання - кістяки складені з кісток різних тварин.

Про це повідомляє The Independent.

Знахідку зробили фахівці Борнмутського університету під час розкопок в графстві Дорсет. Поховання могли залишити кельтські племена приблизно в I столітті до н.е.

Виявлені останки відразу привернули увагу дослідників. Скелети були складені з кісток різних ссавців. Вчені знайшли корову з кінськими ногами, а також двоголову вівцю. У неї була бичача і овеча голови. Ще виявили "єдинорога" - кінь, на лобі якій красувався коров'ячий ріг.

Читайте також: Носорогам вбудували камери для полювання за браконьєрами (відео)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дивних істот вже встигли охрестити химерами. Це міфічна тварина в більшості випадків має шию і голову лева, тулуб кози, а також хвіст у вигляді змії. Це чудовисько, до того ж, вважалося вогнедишним. Крім "химер" були знайдені останки молодої жінки, яка могла стати жертвою ритуальних церемоній.

Нагадаємо, нещодавно інші дослідники знайшли на території давньоєгипетського святилища бога мертвих Анубіса величезна кількість собачих мумій. Археологи вважають, що чотириногі померли не насильно.