Дослідницька компанія Clutch склала рейтинг десятьох найпотужніших світових компаній, які спеціалізуються на тестуванні програмного забезпечення.

У списку із 10 найкращих ІТ-компаній опинилися чотири вітчизняні аутсорсери, один із яких посідає другу позицію у рейтингу.

У цьому списку увійшли дві компанії зі Львова N-iX та Eleks, київська команда Trust Sourcing та IT Craft з Харкова.

Компанія користувалась власними критеріями для оцінки діяльності. Експерти фокусувалися на аналізі тестування програмного забезпечення у відповідності до якості послуг, які вони надають.

Читайте також: Проект 3D-друку скелетів став найкращим на фестивалі стартапів

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше проект учня із Дніпропетровська Данила Кузнєцова увійшов до списку 90 найкращих проектів молодих науковців світу у п'ятому щорічному конкурсі Google Science Fair.

Він називався "Використання властивостей точки Лагранжа для впливу на клімат" та був присвячений проблемі глобального потепління та її вирішенню.