У ніч на 24 липня чоловік влаштував перегони з патрульними поліцейськими в Києві та розбив їх машини.

Про це повідомив прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що людина на чужому Sang Young Kyron та без водійського посвідчення скоїв дорожньо-транспортну пригоду на Оболоні. Після цього він зник з місця події.

Переслідувати винуватця аварії кинулися два поліцейські екіпажи. Він заїхав у Новосілки за Хотянівкою у Вишгородському районі греблі гідроелектростанції. Там порушник навмисне пошкодив два автомобілі поліції.

"Алкотестер показав нуль проміле, але поведінка дивна. Попереду огляд на наркотичне сп'яніння. Вину свою в скоєному визнав. Дії поліцейських попередньо визнані правильними", - повідомив прес-секретар.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Міліція розповіла подробиці нічної стрілянини у Києві (фото)

Раніше в Києві за перші 11 днів роботи патрульної служби були пошкоджені 10 нових автомобілів Toyota Prius, які Україна отримала від Японії в рамках Кіотського протоколу.

Нагадаємо, що нова патрульна поліцейська служба в столиці почала працювати 4 липня. Київ став першим містом в Україні, де Державтоінспекцію та міліцію замінили на поліцейських.